Cernatorul este un element obligatoriu pentru fiecare linie de panificație sau patiserie. Elimină impuritățile albe și negre din făină și evită antrenarea corpurilor străine. Aerează făina prin cernerea acesteia. Aerarea făinii are ca rezultat: favorizarea reacțiilor de oxigenare în făină, ”albirea făinii”, care determină obținerea unui produs finit cu un miez mai deschis la culoare. Înglobarea oxigenului duce la accelerarea procesului de înmulțire a drojdiilor în aluat și totodată duce la mărirea cantității de CO2 rezultat.
Producător: PAN ADAMI - ROMANIA
Productivitate: 50 kg / min
Greutate: 130 kg
Dimensiuni ( LxAxH ): 1275 x 600 x 1950 mm
Structură din oțel inoxidabil
Putere electrică instalată/ alimentare 1,5 kW / 380 V ~ 50 Hz
Magnet pentru reținere impurități metalice
Sită centrifugală din oțel inoxidabil
Inoxul folosit este AISI 304 pentru uz alimentar