Grill fry-top pe gaz este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume. Termen de livrare estimativ 10-15 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesară achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancară.
Perioadă garanție: 12 luni.
*Transportul produselor voluminoase sau grele se va face contracost, in functie de greutate si volum.
Tehnica de preparare cu bain marie permite controlarea temperaturii la care sunt gatite alimentele si ganateaza gatirea uniforma si mentinerea acestora la temperatura setata pentru mai mult timp. Procedura de gatire cu bain marie se foloseste atunci cand trebuie sa gatim alimente la temperaturi joase, precum, sosuri, creme pentru prajituri, ciocolata topita, astfel incat sa nu se lipeasca de vas. Termen de livrare estimativ 15-20 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesar achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancara.
Perioadă garanție: 12 luni.
Grill fry-top pe gaz este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume. Termen de livrare estimativ 10-15 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesară achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancară.
Perioadă garanție: 12 luni.
*Transportul produselor voluminoase sau grele se va face contracost, in functie de greutate si volum.
Utilaj este destinat mentinerii la cald a cartofilor dupa ce au fost prajiti.
Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari. Termen de livrare estimativ 10-15 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesară achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancară.
Perioadă garanție: 12 luni.
Metoda Sous Vide nu permite să intre in contact cu apa, uleiul, sau aerul fierbinte din cuptor. Astfel prin metodă de gatit Sous Vide rezultatele alimentelor preparate sunt sănatoase si hranitoare cu gust perfect, păstrand aroma si savoarea, toate vitaminele si nutrientii răman concentrati in alimente.
Termen de livrare estimativ 15-25 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesar achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancara.
Perioadă garanție: 12 luni. *Transportul produselor voluminoase sau grele se va face contracost, in functie de greutate si volum.
Metoda Sous Vide nu permite să intre in contact cu apa, uleiul, sau aerul fierbinte din cuptor. Astfel prin metodă de gatit Sous Vide rezultatele alimentelor preparate sunt sănatoase si hranitoare cu gust perfect, păstrand aroma si savoarea, toate vitaminele si nutrientii răman concentrati in alimente.
Termen de livrare estimativ 15-25 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesar achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancara.
Perioadă garanție: 12 luni.
Bain-marie electric de banc, GN1/1 sau 2x GN1/2 150mmeste prevăzut cu buton ergonomic pentru control al temperaturii de lucru cu interval între 35-90 °C și sistem de protecție a aparatului prin panoul de control, iar detaliile de pe panoul frontal sunt gravate cu laser, rezistând mai bine în timp. Termen de livrare estimativ 15-25 zile lucrătoare de la plata avansului la produsele aflate în stoc furnizor. La produsele cu valoare mai mare de 1000 lei este necesar achitarea unui avans minim de 50% cu plata bancara.
*Transportul produselor voluminoase sau grele se va face contracost, in functie de greutate si volum.